» Beneficii

Beneficii


Infraroșu
Lumina infrarosie oferă multe beneficii pentru corpul tău. O senzație minunată de relaxare, o circulație mai bună și ameliorarea durerii.


 

Lumina UV
Lumina UV joacă un rol important în funcțiile corpului dumneavoastră. De exemplu, lumina UV cu doze reduse oferă multe beneficii pentru sistemul imunitar și pigmentarea pielii.
 

A fi și a rămâne sănătos

Nivelul potrivit de vitamina D pe tot parcursul anului. Vitamina D este derivată 20% din alimente și 80% din lumina UVB. Prin urmare, obținerea cantitatii suficiente de vitamina D este determinata în principal de cantitatea de lumină solară pe care o aveți la dispoziție. Cercetările științifice au arătat că Sunshower® vă ajuta sa mențineți nivelul de vitamina D pe tot parcursul anului.

Îmbunătățeste-ți sistemul imunitar

Vitamina D joacă un rol central în reglarea sistemului imunitar, deoarece ajută la activarea și suprimarea celulelor imunitare. Prevenind deficitul de vitamina D te poti inarma impotriva infectiilor tractului respirator, gripei si a racelii.

Oase și dinți mai puternici

Vitamina D îmbunătățește absorbția calciului și fosforului și asigură oase și dinți mai puternici.
 

Dezvoltarea și întreținerea mușchilor 

Vitamina D îmbunătățește mișcarea fibrelor musculare, care la rândul lor provoacă contracția musculară. Rezultatul: forță musculară îmbunătățită, mai puține accidentări, performanțe atletice mai bune și risc mai mic de cădere pentru persoanele în vârstă.

Ritm mai bun, mai multa energie

Lumina UV și efectul ei pozitiv asupra hormonilor tăi

Lumina UV are un efect pozitiv asupra producerii endorfinei, hormonul fericirii. Acest lucru te face să experimentezi mai puțin stres și să te simți mai în formă și mai vital. De asemenea, s-a demonstrat că lumina soarelui oferă un ritm mai bun de zi și de noapte. (Cercetare recentă: Sunshower® / Vattenfall 2019)

Aspect sănătos

Bine pregătit pentru soarele de vară și un ten sănătos

O doză structurală scăzută de lumină UVB asigură producerea de pigment și face pielea mai groasă. Pregătind pielea în acest fel te protejezi de soarele de vară.

Terapia cu lumină ajută

Terapie cu lumină UVB pentru afecțiuni cronice ale pielii

Terapia cu lumină folosind doze mici de lumină UVB poate avea un efect pozitiv asupra afecțiunilor pielii, cum ar fi psoriazisul, eczema, alergia la soare și vitiligo. Filiala noastră Dermasun Medical oferă această formă de terapie zilnică cu lumină la domiciliu sub supraveghere medicală.

Tipuri de lumină UV
Lumina UV Sunshower® constă din două lungimi de undă, UVA și UVB. Sunshower® emite 90% lumină UVB și 10% lumină UVA. Lumina UVB joacă un rol major în producerea de vitamina D în piele. UVA pătrunde mai adânc în piele și transformă pigmentul care este acolo într-un ten sănătos, de vară.


 

Doză scăzută
Siguranța este pe primul loc la Sunshower®. De aceea, lucrăm îndeaproape cu specialiști medicali și cercetăm efectele luminii UV din 2007. Sunshower® oferă întotdeauna o doză inteligentă și sigură de lumină UV în timpul ritualului zilnic de duș.