» Deschiderea coletului la livrare

Deschiderea coletului la livrare

Ai posibilitatea sa plătesti comanda numai după deschiderea coletului

La comenzile efectuate pe siteul www.sunshower.ro, poti opta sa plătesti numai după ce deschizi coletul și te asiguri că ai primit produsul comandat, în stare perfectă. Când plasezi comanda, solicita deschiderea coletului pe site, iar când primesti coletul, nu uita sa soliciti curierului deschiderea pachetului, pentru a putea verifica starea produsului.

Deschiderea coletului la livrare nu iti va oferi posibilitatea de a verifica tehnic sau de a proba/testa produsul. În cazul în care după deschiderea coletului constati că produsul prezintă probleme de tip estetic, semne de lovire, zgârieturi sau alte probleme, iti recomandăm să refuzi comanda, în acest caz trebuie să completezi un - Proces verbal de constatare, în prezența curierului, în momentul livrării. Procesul verbal nu poate fi completat ulterior, decât în fața curierului.

Dacă comanda a fost achitată online, și ai constatat nereguli la deschiderea coletului, suma achitată va fi restituită în contul din care s-a efectuat plata. În cazul refuzului coletului prin intermediul serviciului “Deschidere colet la livrare”, taxele de transport nu trebuie achitate de către cumpărător.